miercuri, 1 iulie 2009

1 iulie minus 1 martie = 20 kg


Astazi Razvan a venit hotarat sa-l cantaresc si sa-l masor. Ma distreaza chestia asta cu cantaritul pentru ca el vrea acest lucru doar ca sa ma conving eu ca a mai slabit. Il vad zilnic la masa de pranza si uneori si seara si nu prea realizez daca a mai slabit sau nu. El stie mereu ce greutate are pentru ca operatiunea "cantarul" are loc zilnic, dimineata si seara, si ce pacat ca la ora prazului este in oras si nu are la indemana un cantar. :-))








"Trag aer in piept si tin respiratia, poate... poate arata mai putin la masuratoare" gandul care-l paste de fiecare data si pe care nu se sfieste sa-l ascunda.












De 3 saptamani Neo a abordat si ea la modul cel mai serios alimentatia sanatoasa pe care o recomanda zilnic la restaurant. Pentru cei care o cunosc rezultatele sunt vizibile, iar ea e incantata. Aici am surprins-o intr-un moment de "verificare" a noilor "dimensiuni". :-))











Dupa ce Neo i-a luat dimensiunile (ea a fost sefa acestei operatiuni de-a lungul celor 4 luni) am fost curioasa sa vad cat de mult a slabit in centimetri pentru ca in kg era informata permanent de Razvan.

1 martie 2009 : 127 - 128 - 128 cm / 123.7 kg

1 iulie 2009 : 114 - 113 - 113 cm / 103.5 kg

Minus in 4 luni : 13 - 15 - 15 cm / 20.2 kg

Super! A slabit 5 kg/luna cu o alimentatie sanatoasa pe care Fibrio o promoveaza, dar si cu foarte mult sport. De la antrenamentele in sala, Razvan a devenit dependent de "drogul" numit Stelica, dar si de meciurile de baschet, fotbal si handbal la care participa alaturi de prieteni in fiecare marti, joi si vineri.





Fericit de rezultatele obtinute, Razvan a sarbatorit cu o portie de tagliatele ecologice cu busuioc in ele si preparate cu legume trase in vin si piept de pui (Tagliatele Primavera cu pui).






Cum inainte de a ne aseza la masa ne-a sunat Andreea (Banica) sa ne spuna sa ne uitam pe Antena 1 sa o vedem pe micuta Sofia la sedinta foto din Viva, Razvan si Andreea au inceput sa se felicite reciproc pentru rezultatele obtinute in ultimul timp. Din vorba in vorba au realizat ca au in comun preparatul preferat:"ciupercute umplute cu pui" si "broccoli si conopida gratinate" insotite de o salata mare de salata verde cu lamaie.





















La sfarsitul mesei, am concluzionat ca suntem in plan si ziua in care vom sarbatori 100.2 kg este foarte aproape. Recunosc insa ca aceasta greutate nu mi se mai pare o provocare si astept cu nerabdare sa vina Mos Craciun si sa-mi faca cadou vestea ca Razvan a ajuns in varful muntelui, acolo unde este bine infipta in pamant placuta cu 90 kg.





Vorba gandului meu inainte de "noapte buna":" Si maine este o zi si o minune se poate intampla"