marți, 26 mai 2009

Razvan a pierdut pariul

Cand am inceput antrenamentele cu gasca de fete pe stadionul Tineretului indrumate de Stelica, Razvan a ras si m-a intrebat cate fete suntem. Intrebarea era cu talc si chiar ironica. Atunci eram 9 fete si Razvan a facut pariu cu mine ca vom ramane maxim 3 pana la sfarsitul lunii si asta cu multa „indulgenta”din partea lui. Acum ca sa fiu sincera, inainte de primul antrenament si eu m-am indoit de faptul ca fetele vor fi consecvente chiar daca Stelica este cel mai bun antrenor din lume (pentru mine). Si uite ca pe langa surpriza pe care Razvan (Popescu – Radio 21) mi-a oferit-o fiind un munte de vointa in programul pe care l-am inceput (si cand spun asta ma refer la cele 15 kg date jos prin alimentatie sanatoasa, corecta si foarte mult sport ... tot cu Stelica), fetele mi-au pregatit o alta surpriza.




















Azi se incheie luna si gasca a ajuns la 15 fete



Draga Razvan, tin sa te anunt pe aceasta cale ca, acum, la sfarsit de luna numarul fetelor nu numai ca nu s-a micsorat ci din contra a crescut de la antrenament la antrenament. Nu stiu daca acest lucru se datoreaza principiului de turma sau modului placut si eficient (chinuitor de multe ori) in care se desfasoara antrenamentele organizate de Stelica, dar important este ca m-am inselat in privinta unora dintre ele. Acum sa spun si de ce m-am inselat. Viata multora dintre ele este sedentara preserata din cand in cand cu plimbari prin Mall sau de la masina la destinatia dorita. Altele nici n-au vrut sa auda de asa ceva la inceput dar pe parcurs, impresionate de consecventa cu care fetele se prezinta in fiecare marti si joi la stadion au inceput si ele sa vina.




De ce a pierdut Razvan pariul?



Nu a luat in calcul cat de bun este Stelica in a coordona antrenamentele. Ma amuza la inceput faptul ca fetele comentau la sfarsitul fiecarui antrenament cat de bine este ca fiecare zi (de antrenament) este o surpriza. In unele zile facem tae-bo, in altele speciale si atletism, in altele aerobic si de multe ori combinate. Asa ca niciodata nu stim la ce sa ne asteptam. Si cred ca Razvan nu a luat in calcul ca odata ce incepi sa faci sport in aer liber inconjurat de oameni dragi alaturi de care te simti ca la scoala in ora (de sport, evident)nu iti mai vine sa renunti. Daca stau bine sa ma gandesc am spus un adevar. Mai avem putin si suntem cat o clasa de scoala ca sa nu ma spun ca pe langa efort este si foarte multa distractie. Stelica zice, noi comentam si radem mai in soapta, mai cu glas tare, dar intotdeauna ne facem si exercitiile. Si cum naiba sa nu vii la antrenament cand este aproape singurul moment in care, chiar daca vrei, nu te gandesti la problemele si stresul care ne bantuie zi de zi?
















Avem si un coleg surpriza



Dodo (Ruxandra in buletinul de identitate) a venit la toate antrenamentele insotite de minunatul ei baiat Alexandru in varsta de 5 ani. Initial, Dodo l-a luat in ideea ca se poate juca in jurul nostru, in aer liber si chiar cu ceilalti copii care sunt acolo de fiecare data, numai ca si ea a avut parte de o surpriza. Alex s-a alaturat noua si cu o rezistenta de invidiat (evident datorita varstei) a „muncit” cot la cot fara a uita insa, ca din cand in cand, sa ne apostrofeze cu incurajari de genul:”Haideti leneselor, mai cu viata!”, „Mami de ce faci asa de incet?”, „Stelica, fetele sunt prea lenese”. Tin sa precizez ca i se parea. :-)



Pedeapsa pentru pariu



Ma gandeam ca in urma acestui pariu Razvan trebuie sa „plateasca”, asa ca joi sper sa ne onoreze cu prezenta la antrenament chiar daca tae-bo-ul nu face parte din pasiunile lui sportive. Sa faci antrenament alaturi de o gasca galagioasa de fete (as vrea sa mint ca nu e asa, dar nu m-ar crede nimeni), un copil excesiv de energic de numai 5 ani si un instructor care stie sa impleteasca efortul cu umorul, nu poate fi decat o provocare.







Exercitii speciale preferate de fete in defavoarea tae-bo. Stelica stie de ce. :-)








Relaxate si bucuroase ca antrenamentul s-a terminat...