duminică, 8 martie 2009

Popescu se intoarce, Popeasca pleaca in Hawai

Ar trebui sa scriu un roman ca sa redau tot ce s-a intamplat in ultimele zile, dar cum timpul nu-mi permite o sa va povestesc in mai multe etape ca sa va atasez si imagini.


Despre Popeasca, numai de bine din moment ce acum, cand scriu aceste randuri, nu mai este prin preajma ci in locuri unde probabil oricine isi doreste sa ajunga ca sa nu merg mai de parte si sa spun ca aproape oricine isi doreste sa vada prima lumina a zilei acolo, in Hawai.


A trait o saptamana ratacita intrun oras din care nu a inteles, in final, daca locuitorii ei sunt sau nu afectati de criza, ca sa nu mai zic ca intrun moment de sinceritatea feminina s-a intrebat daca ea exista sau nu (criza, nu Popeasca).

Cum spuneam si serile trecute, Popeasca si una dintre suratele sale (Stancuta), au experimentat rolul de manechin si nu orice manechin, ci acela de pijamale de dama. Cele doua prietene ale mele, vinovate de aceasta prezentare a firmei KAMA PIJAMA (Karmen Herscovici si Marilena Petrache) s-au lasat induplecate de dorinta exprimata de cele doua novice si nu au avut ce regreta.




Daca stau bine si ma gandesc, seara a inceput cu dreptul pt cele doua incepatoare in ale podiumului, avand in vedere ca startul s-a dat nu in local unde a avut prezentarea, ci in culise (adica biroul meu) unde a avut loc echiparea cu piesele de colectie ce urmau a fi prezentate. Popeasca s-a incumetat la un moment dat sa sustina ca s-ar baga la un concurs cu premii (in pijamale) pt cine are sanii mai mari si mai frumosi.
















In ciuda experimentelor traite saptamana asta, Popeasca si-a demonstrat maiestria de MC a unui eveniment, desciind cum numai el stie sa faca, fiecare piesa a colectiei. Fascinat de calitatea materialelor, a incercat sa demonstreze cat de delicate si fine sunt la atingere, mangaindu-si colegele alaturi de care defila.

Convinsi ca merita sa fi femeie daca noaptea adormi invaluita intro pijama pe care nici nu simti ca o ai pe tine, Popeasca si Stancuta s-au bucurat ca niste copii de scena finala in care apauzele fetelor prezente la spectacol a fost intregita de artificii.











Fericite de succesul pe care l-au reputat pe podium s-au gandit sa-si sune colegii la radio sa se laude in direct de reusita. Si cum femeile sunt renumite pt atentia distributiva, s-au organizat ca in timpul transmisiei la radio sa faca fata cu succes si fotografilor (si de ce nu paparazzi) care le dadeau tarcoale.











Nu stiu cum este mai bine sa zic:
"Kama Pijama (http://www.kamapijama.ro/) a avut onoarea sa aiba pe podium la lansarea primei colectii de pijamale in cadrul localului Fibrio, doua manechine unicat ce au reputat un succes: Popeasca si Stancuta" sau

"Popeasca si Stancuta au avut onoarea a fi acceptate in calitate de manechin la prezentarea colectiei mult asteptate de pijamale a firmei Kama Pijama, intrun cadru intim in localul Fibrio, de catre cele doua asociate: Karmen Herscovici si Marilena Petrache"?



Din pacate Esca a chiulit motivat, avand scutire medicala pt gripa avansata. Fetele venite sa vada colectia pregatita special pt ele de martisor, au oftat indelung cu regret ca Esca nu s-a numarat macar printre rezerve ca sa efectueze la final fie si un banal schimb de tricou (pijama).


Nu as incheia fara sa va mai spun un secret. Popeasca s-a declarat cucerita inca de la inceput de un model de pijama (si chiar daca ma cotrazice, eu cred ca s-a trezit cucerita si de modelul care a prezentat pijamaua) pe care a denumit-o "trecere de pieton" in prezentara ei scenica. Nu stiu daca a fost feeling de femeie sau un ochi critic de barbat, dar a doua zi dupa lansare, stocul de pijama "trecere de pieton" (cred ca asta o sa-i ramana numele pt ca asa a fost ceruta de doritoare) s-a epuizat.






Vazand regretul de pe fata Popeascai, Marilena Petrache a asigurat-o ca nu-i va lasa garderoba fara pijamaua preferata si pana pe 8 martie cand are loc plecarea in Hawai, colectia va fi reintregita cu piesa atat de solicitata. Fericita la maxim, Popeasca a vandul pontul prietenelor noi castigate in periplul acestei experiente, sfatuindu-le sa acceseze site-ul http://www.kamapijama.ro/.
















Grupul brunetelor (m-am declarat acum cateva zile bruneta si am demonstrat-o cu dovezi :-))care au devenit posesoare de pijama Kama Pijama spre multumirea Popeascai care va transmite salutari din Hawai.








Deci, despre Popeasca numai amintiri, despre Popescu fapte. Revin in cursul zilei de azi sa va povestesc cum s-a descurcat in prima saptamana de dieta sanatoasa si ce invataminte a tras dupa ce a tras linie ca azi sa o ia de la capat.