luni, 1 iunie 2009

Start la slabit! Campionatul a inceput.

De azi a inceput campionatul de slabit. In weekend ne-am intalnit la un pahar de suc cu aloe vera si o omleta de strut (da, nu este gluma. Despre oul de strut o sa va povestesc altadata.) si cu ocazia asta au avut loc si inscrierile la concurs. S-au inscris 10 fete, au semnat Regulamentul primei editii de concurs , s-au cantarit, s-au masurat si s-au sfatuit despre dieta. Conform regulamentului, castigatoarea acestui concurs nu este cea care va slabi cel mai mult ci aceea care va avea cele mai spectaculoase rezultate la sfarsitul celor 3 luni de concurs, rezultate analizate de membrii juriului format din sponsorii concursului, dar si pe baza votului secret exprimat chiar de catre participante.







Camelia este prima care a incercat omleta.











Omleta de strut l-a impresionat mai mult pe Razvan decat pe fete.








Nu premiile sunt principala tentatie

Am inceput in joaca acest concurs si, initial, nu m-am gandit ca va prinde printre fete, dar ieri mi-au marturisit ca cel mai mult le-a incantat ideea de Club, de echipa in lupta pentru o silueta frumoasa. Chiar daca majoritatea au lasat impresia ca nu ideea de concurs este cea mai importanta, toate erau preocupate de solutii eficiente necesare unor rezultate cat mai bune. Cel mai important lucru pe care eu l-am sesizat a fost faptul ca multe dintre ele si-au pus problema de a face mai mult sport. Ce dragut! Dintr-o data nu mai sunt de ajuns doar martea si joia... Parca-l vad pe Razvan la inceputul lunii martie cand am inceput programul de alimentatie Fibrio. Mergea la sala de 2-3/saptamana si cu timpul a ajuns sa faca zilnic sport, adica sala, antrenament cu Stelica in aer liber, baschet si fotbal cu prietenii, mers pe bicicleta, pe munte si oriunde este invitat.



Masuratori inainte de start.








Dodo (Ruxandra) - 59.2 kg / 167 cm /90 – 71 – 100 (target: 55 kg)
















Toate fetele adauga 1 cm cel putin cand isi spun inaltimea, Lavinia scade. Eu mi-as dori sa am inaltimea ei, dar na ... asa e viata intotdeauna ne dorim altceva decat avem.




Lavinia – 79.6 kg / 178 cm /104 – 82 – 112 (target: 72 kg)

















Cami – 53.9 kg / 160 cm / 90 – 73 – 93 (target: 51 kg)



















Andrei, nepotul Madalinei, a vrut sa se convinga daca mai trebuie sa slabeasca sau nu. Ea nu-si face griji. Maine pleaca la Dubai si nu concepe sa manance altceva decat fructe de mare.




Mada – 58 kg / 167 cm/ 91 – 70 – 97 (target: 55 kg)

















Lore 2 – 52 kg / 160 cm/ 84 – 68 – 95 (target: 50 kg)



















Aleha – 53.6 kg / 163 cm/ 85 – 68 – 100 (target: 51 kg)




Supravegheta de Andrei..













Cornelia – 58 kg / 166 cm/ 89 – 75 – 102 (target: 53 kg)





















A preferat sa nu se uite in ochii cantarului. Sincer, nu mi se pare atat de grav..


Alinutza – 58 kg / 157 cm/ 91 – 80 – 101 (target: 55 kg)






















Inainte de a se interna in spital pt o mica interventie chirurgicala (nu estetica cum poate ati fi tentati sa credeti) Loredana a dat o fuga pentru a face cunostinta cu cantarul.

Lore 1 – 67 kg / 164 cm/ 95 – 82 – 110 (target: 57 kg)

















Plecata din Bucuresti, Irina a fost ultima care a semnat regulamentul de concurs.



Irina – 62 kg / 172 cm / 94 – 77 – 100 (target: 56 kg)

















Fascinat de comentariile glumete si uneori ironice ale fetelor, Andrei a vrut sa verifice corectitudinea cantarului, declarat din start de catre ele inamicul nr 1.


















Adela (mama lui ndrei) nu a intrat in concurs pentru ca ea se impaca bine cu ea, dar asta nu inseamna ca nu va participa la toate intalnirile sportive si nu numai.











Premiile oferite castigatoarelor sunt partiale

Am spus partiale pentru ca sunt absolut convinsa ca pana la sfarsitul concursului vor mai aparea si alti sponsori care vor oferi premii. Nu cred in motivatia premiilor ca fiind principala, dar prezenta lor face ca jocul sa fie mai dragut. La sfarsit voi organiza un mic party de premiere, cu cele mai delicioase preparate dietetice pe care le-a gatit Fibrio vreodata, prezentat de cine altcineva decat cel mai infocat fan al restaurantului Fibrio – Razvan Popescu. In 3 luni se pot intampla multe, asa cum si ideile se pot inmulti. In acest moment premiile ce vor fi oferite la sfarsitul concursului sunt:


Locul 1 : Premiu constand intr-o sedinta de auto make up oferit de stilista Maria Pauna ( http://www.mariapauna.ro/ ) si o sedinata foto profesionala oferita de Studioul PhotoONE( http://www.photoone.ro/ si http://photoone-media.blogspot.com/). Ce poate fi mai frumos decat o schimbare de look totala supervizata de unul din cei mai buni specialisti in domeniu dupa 3 luni de munca pentru o silueta de vis? Si ce femeie nu-si doreste sa imortalizeze acest moment de reusita printr-o sedinta foto profesionala?


Locul 2 : Un abonament lunar de 8 sedinte de antrenamente oferit de Stelica (Stelian Tufaru).


Locul 3: Un card VIP cu discount 20% la Restaurantul Fibrio valabil 6 luni de zile din momentul castigarii concursului.


Nota: eventualele premii ce pot aparea pe parcursul concursului vor fi anuntate pe forumul Fibrio.ro si blogul http://www.corneliamarin.ro/



Ajutor pentru dieta

Cele care doresc primesc consiliere pentru partea de nutritie si chiar dieta personalizata. Eu si Lavinia am hotarat impreuna meniul pentru saptamana asta si dupa ce l-am discutat si hotarat in functie si de antrenamente, Neo s-a hotarat sa-l respecte si ea (cunoascatorii stiu despre cine vorbesc. Dispecerele companiilor de taxi o recunosc ca fiind Dana de la Fibrio Restaurant :-)).


Nu stiu altii ce fac, dar eu merg pe urmele lui Razvan


M-a impresionat ambitia cu care Razvan a reusit sa slabeasca 15 kg in 3 luni de zile. Totul se rezuma intr-un cuvant: ordine. Nu-i de ajuns sa ai la dispozitie solutii daca nu ai inainte de toate o ambitie de fier. Stiu ca multi spun ca este foarte usor sa dai jos 2-3 kg, dar cei care se lupta de ceva timp impotriva lor stiu mai bine ca nu este deloc asa. Este foarte important ca ceilalti sa te sustina, sa te incurajeze si sa-ti ofere ajutorul atunci cand ai nevoie de el. Noi, clubul fetelor care incercam (si cu siguranta vom reusi) sa traim sanatos, nu vrem decat sa ne cream un mediu placut in care sa gasim tot ce ne trebuie pentru a obtine un tonus psihic si fizic pozitiv.