marți, 30 iunie 2009

Razvan NU a pierdut pariul

Acum o luna si 4 zile (26 mai) scriam despre cum a pierdut Razvan un pariu facut cu mine. El a spus ca multimea de fete care se inghesuia atunci sa vina la antrenamentele cu Stelica se va diminua pana la maxim 4 fete. Dupa vreo 8 antrenamente m-am prezentat triumfatoare si i-am spus ca a gresit cu o abatere foarte mare, in sensul ca grupul se marise si nicidecum nu se diminuase. Nu are nici o importanta care a fost miza pariului ci doar faptul ca eu crezusem ca-i demonstrasem cat de mult se inselase asupra perseverentei acestor fete.



30 iunie 2009 - o luna mai tarziu la antrenament

La ultimele antrenamente gasca de fete s-a cam redus la... 6 (Loredana, Alinutza, Dodo, eu, Lavinia si mai nou venita Raluca). N-am spus nimic, convinsa fiind ca vara este perioada concediilor si a unei stari de comfort mai accentuate. La ultimele 2 antrenamente, inaintea celui de azi, prezenta s-a redus la 4, apoi la 3 fete.


Astazi, poate din cauza vremii, ne-am trezit la antrenament 2 fete: eu si Lore.




Chiar daca era intunecat si parea ca in secunda 2 va incepe ploaia, temperatura era perfecta pentru un antrenament coordonat de Stelica. In ciuda faptului ca seara trecuta am avut mult de lucru si nu am dormit mai mult de 4 ore, am avut un chef nebun de sport. Dupa cateva ture de stadion, antrenamentul a fost "step aerobic" si chiar daca a fost epuizant, mi-a placut la nebunie. La un moment dat a iesit soarele si a inceput si ploaia. Era asa de bine... ploaia era marunta, de vara. Parca ne stropea cineva cu un pistol de jucarie cu apa.








O secventa de step aerobic. M-am gandit ca nu toata lumea stie ce inseamna. Dintre toate variantele de antrenament ale lui Stelica, asta mi se pare cel mai placut, chiar daca este epuizant.







In drum spre casa a inceput ploaia mai puternic. In timp ce stateam la semafor si ploaia imi batea usor in geam ma gandeam ca totusi, Razvan a castigat pariul. A avut dreptate cand a spus ca vom ramane maxim 4. Si, din pacate, a mai avut dreptate cu ceva. Tot atunci el m-a intrebat:"Esti sigura ca stii sa negociezi aceasta poveste?". N-am inteles atunci ce-a vrut sa zica sau nu am vrut sa cred ca poate gresesc. Eram sigura ca facusem un lucru bun, de apreciat, in avantajul multimii. De fapt multimea era avantajul, dar oamenii nu apreciaza niciodata ceea ce au sau ceea ce obtin usor. Poate de multe ori nu realizeaza ce pierd nici dupa, dar, important este ca am incercat si am invatat ca pe viitor sa ma gandesc de 2 ori inainte sa vorbesc in numele altora. Stelica este insa un om minunat si sunt sigura ca intelege, ceea ce si eu uit uneori, ca viata nu este mereu asa cum ne-o programam ci ... la voia intamplarii.







Campioana la prezenta. Nici o absenta de cand am inceput antrenamentele, adica 30 aprilie.












Vorba gandului meu inainte de"noapte buna": "Si maine este o zi si o minune se poate intampla".

Andreea Banica si Sofia Maria


"Bibeloul" Andreei (cum ii spune chiar ea) si a lui Lucica a aparut pentru prima oara intr-un pictorial in revista Viva care a aparut astazi pe piata. Fericirea lor nu are cuvinte. Imaginile vorbesc de la sine. Imi amintesc ce emotii avea Andreea inainte de pictorial. Chiar si ea se mira de ceea ce simtea si asta pentru ca de-a lungul vietii a facut zeci de sedinte foto. Dar nici una nu fusese cu Sofia. Un copil iti schimba viata, chiar daca inainte nu realizezi exact cum. Imi place mult sa stau in preajma mamicilor in perioada imediat urmatoare dupa nastere. Sunte fericite, implinite, parca plutesc. Problemele vietii devin mai putin presante si centrul universului este o manuta de om care creste vazand cu ochii.








Andreea este un om normal. Daca nu ai sti cu ce sa ocupa si ca face parte din lumea show-bizz-ului nu te-ar frapa prin nimic iesit din comun felul ei de a fi. Este calda, placuta, cu un bun simt exagerat, dar mai ales ca respect fata de cei din jurul ei, indiferent de nivelul lor profesional. Pentru mine punctualitatea unui om spune multe. Andreea nu intarzie niciodata, cel putin la intalnirile cu mine si nu cred ca eu as fi exceptia. Este ordonata, constiincioasa si foarte ambitioasa. Imi plac la nebunie oamenii ambitiosi pentru ca intotdeauna obtin ceea ce vor chiar daca asta presupune foarte multa munca.



(sursa poze: Viva iul/2009)





Andreea mi-a placut din prima clipa. De ce? Pentru ca atunci cand m-a sunat si s-a prezentat a spus :" Sunt Andreea Banica si sunt prietena cu Razvan Popescu. As dori sa ma ajuti si pe mine sa slabesc sanatos, sa am un stil de viata sanatos." Ce mi s-a parut asa iesit din comun? Pai, cam orice apel de genul asta, suna asa:" Buna ziua, sunt X si as dori sa ma ajutati sa slabesc Y kilograme pana la data de...". Evident ca aceasta data scadenta este de obicei foarte aproape de momentul vorbirii si asta ma determina sa spun din start ca nu ii pot ajuta pentru ca nu vad cum pot face asta printr-o alimentatie echilibrata, sanatoasa, recomandata ca si stil de viata, fie si insotita de sport. Si cum Stelica este pentru mine cel mai tare antrenor din lume, Andreea a dorit si ea sa intre in fun clubul lui Stelica convingandu-se dupa cateva antrenamente ca nu exageram cu nimic (adica eu si Popescu) cand spunem ca antrenamentele lui sunt relaxante, dar te epuizeaza ca pe o lamaie stoarsa.





Si ca sa fiu sincera pana la capat, am crezut ca nu voi mai intalni o persoana mai ambitioasa in ceea ce-si propune ca Nicoleta (Luciu) sau ca Razvan (Popescu). Uite ca m-am inselat. Andreea respecta cu sfintenie sfaturile care ii sunt date de oamenii in care are incredere. Spre deosebire de ea, Lucian (al ei sot) in ciuda faptului ca este as la teorie, in sensul ca stie foarte multe lucruri corecte despre alimentatie, nu prea le aplica. Este un gurmand si pe langa faptul ca-i place foarte mult sa manance este cel care gateste cel mai mult. Ii place sa o rasfete si sa o surprinda pe Andreea mereu cu retete care-i plac. Daca Andreea mananca ceva la Fibrio si ii place foarte tare, Lucica ma intreaba imediat reteta si doar o schitez in cuvinte ca a si inteles-o si in cateva zile o si prepara. Nici cu lista de piata nu am avut probleme, el demonstrandu-mi ca este expert si aici. :-))





Una peste alta, Andreea este un exemplu, chiar daca suna prea periat. Munceste mult si are succes, are grija de sanatatea si look-ul ei prin alimentatie sanatoasa si sport, are o familie frumoasa care-i ofera echilibru si suport in ceea ce face si isi incarca bateriile printr-un gest atat de simplu si la indemana oricarei mamici: isi strange in brate minunea care i-a schimbat viata... Sofia.




Vorba gandului meu inainte de"noapte buna": "Si maine este o zi si o minune se poate intampla"


luni, 29 iunie 2009

Am testat, va recomand.



Cautam de mult timp o cafea ecologica100% arabica care sa-mi placa. De ce 100% arabica? Pentru ca are mult mai putina cofeina si implicit un impact mai mic asupra glicemiei. Asa cum spunea Michael Montignac, espresso italian, in ciuda faptului ca este o cafea tare, nu are cel mai mare continut de cafeina datorita presiunii aburilor cu care este tratata. Cafeaua la filtru are cel mai mare procent de cofeina chiar daca pare cea mai slaba. Daca nu putem renunta la cafea, cel mai indicat este sa consumam cafea fara cofeina. Cum unii dintre noi nu prea reusim sa renuntam la cafea este bine sa folosim o cafea arabica 100%. Cu atat mai bine daca este si ecologica. Eu am incercat mai multe sortimente, dar asta mi-a placut cel mai mult. Am cumparat-o din Billa. Pret in jur de 20 lei (500 gr).







Va prezint acest magiun pentru ca mi se pare cel mai bun lucru de pe piata la capitolul "gemuri - dulceturi". Chiar daca eu m-am pregatit din toamna trecuta si am camara plina de gemuri si dulceturi dintr-o gama foarte mare de fructe (cu fructoza, evident) am avut curiozitatea sa testez acest magiun datorita faptului ca este natural si nu are adaos de zahar. Practic este singurul magiun romanesc natural de pe piata. Povestea acestui magiun este frumoasa dupa parerea mea. Reteta acestui magiun apartine prin licenta unei fabrici din Topoloveni din 1914 si reteta s-a transmis din generatie in generatie proprietarilor acestei fabricute. Ani de zile acest magiun se exporta in Germania si Austria in butoaie si aceste tari ii adaugau zahar si il ambalau la borcane pe care-l vindeau in toate tarile Europei, inclusiv Romania.:-( (la preturi mult mai mari). El se prepara in perioada 15 aug-15 oct din 4 soiuri tomnatice de prune si se obtine prin fierbere in recipiente duble de ceramica si fara adaos de zahar. Este foarte gustos si are aroma magiunului pe care bunica mea mi-l facea in copilarie. Daca-l luati dintr-un supermarket va costa 7.5 lei, dar l-am vazut si la 12.5 lei. Sunt convinsa ca o sa va placa.




Cel mai cerut preparat cu pui la Fibrio Restaurant este "Puiul Chinezesc" care contine pe langa carnea de pui, legume trase la tigaie in ulei de masline si inabusite in sos de soia. Calitatea sosului de soia este foarte importanta. Sosul de soia se obtine prin fermentarea boabelor de soia, cereale, apa si sare. Sosul de soia este originar din China si este foarte folosit in bucataria asiatica. Din pacate, nu orice sticla de sos de soia merita cumparata. Sosul de soia autentic este fermentat cu koji si alte microorganisme inrudite si se prepara din boabe intregi de soia. Marcile ieftine se prepara din proteina de soia hidrolizata si au adaos de zahar, faina, sirop de glucoza-fructoza. Cel mai mare producator de sos de soia este Kikkoman si ofera produse preparate in mod natural fara adaos de conservanti. Pentru cei care nu stiu sosul de soia trebuie ferit de lumina si pastrat la frigider. Daca desfaceti o sticla si nu o tineti la frigider capata un gust amar. L-am gasit in Kaufland si Metro si costa 11 lei.







Pui Chinezesc cu orez basmati.








Azi am facut 2 sortimente de inghetata noi, dar cum nu am inca fotografii pentru ca este inca la congelator, maine dimineata va spun despre ce este vorba.




Vorba gandului meu inainte de "noapte buna": Si maine este o zi si o minune se poate intampla"



duminică, 28 iunie 2009

Absenta, motivata sau ...nu

Au trecut 3 saptamani de cand n-am mai scris. Nu stiu daca motivul principal a fost cateva comentarii rautacioase ale unor fete mai mult sau mai putin avizate sa faca asta, dar cu siguranta pe primul loc s-a situat lipsa de timp.


Absenta de la sport pentru ... un altfel de sport

Suntem pe ultima suta de metri cu renovarea la terasa de la etaj si pentru ca tot eram foarte stresata (din alte motive) m-am gandit ca trebuie sa ma bag la vopsitul gardurilor ca sa ma relaxez. Am avut dintotdeauna rabdare sa decupez, sa desenez, sa fac lucruri de migala, asa ca incalcitul grilaj a fost calmantul care m-a ajutat sa nu ma mai gandesc la probleme. Cand m-a sunat Stelica sa ma intrebe de ce am lipsit i-am motivat ca am vopsit si chiar sub soarele pranzului a spus, mai in gluma mai in serios, ca si vopsitul este un sport. Dupa 3 zile de cand am inceput pot sa spun ca a avut dreptate din moment ce am febra musculara.
















Un alt sport pe care-l practic zi de zi este prepararea inghetatei

Pare o gluma, dar nu este. Zi de zi pierd cateva ore cu fiecare strat de inghetata naturala pe care-l combin cu alte 2 straturi intr-un pahar de sticla. Spun de sticla pentru ca imediat dupa ce le-am lansat in restaurant au inceput cererile pentru inghetata la pachet si a trebuit sa pregatesc si inghetata pentru pachet in pahare de plastic transparente. Interesant este ca cele mai cerute inghetate sunt cele cu arome ciudate: inghetata de ciocolata cu chilli, de ghimbir, de cuisoare.







Inghetata de cuisoare - ciocolata cu chilli - ghimbir



(frisca naturala, fructoza, ciocolata 75% cacao, cacao, condimente)











Inghetata de prune - piersici -mure


(frisca naturala, fructe romanesti, fructoza)








Decorul cu fructe de padure proaspete (zmeura si coacaze rosii), menta si ciocolata alba sunt pe sufletul meu.









Maine, o noua surpriza: o inghetata mai ciudata decat celelalte

Mari, o buna prietena mi-a sugerat sa fac o inghetata dintr-un alt condiment pe care a consumat-o in Japonia asa ca maine va prezint imagini cu ea. Sper sa fie gustoasa. Oricum, intre timp mi-au mai venit cateva idei de inghetate. Chiar daca fiecare strat de inghetata imi mananca sufletul si timpul am o satisfactie foarte mare atunci cand vad ca se cer mai mult decat m-as fi asteptat (ma refer aici in principal la inghetatele cu arome afrodisiace). Vorba lui Viorel (baiatul desemnat sa faca pizza):"sefa, in ritmul asta o sa facem inghetata si din sare".




Gandul cu care adorm in fiecare seara:"Si maine e o zi si o minune se poate intampla."

miercuri, 3 iunie 2009

Antrenament cu final neasteptat

Cu toate ca era innorat ne-am prezentat la stadion pline de entuziasm si bucuroase ca afara era placut, ca sa nu zic racoare. Stelica ne astepta ca de obicei relaxat si in momentul cand ne-am apropiat de el ne-a zid:"Am auzit ca ati inceput campionatul de slabit. Cred ca e cazul sa pun umarul la treaba si sa va sustin si ajut. La treaba." Si distractia a inceput. :-((



Orice antrenament incepe cu incalzirea. 2 ture de stadion. Nu stiu daca observati, dar asistentul principal al lui Stelica este, ca de obicei, prezent... Alexandru.










Alergare. Alergare. Alergare.


Afara era inca lumina si putin innorat si inca ne bucuram ca bate vantul tare.



















Am facut echipe de cate 2 persoane si in timp ce alergam alaturi de coechipiera mea, Lavinia, mi-a marturisit ca si-ar dori sa ploua. Nu cred ca stia ce-si doreste. Evident, nici eu.











Din gasca "fetelor care vor sa slabeasca sanatos" au lipsit Madalina (care a preferat sa dea o tura pana la Dubai decat sa dea o gramada de ture pe stadion :-)), Cami (prea trista ca sportul sa-i mai trezeasca interesul. Of, barbatii astia...), Lore 1 (internata de 2 zile in spital pentru a rezolva a problema de sanatate) si Irina (despre care nu stiu nimic. Poate ingerul ei pazitor i-a suflat ca e mai bine sa nu vina.O sa vedeti de ce spun asta). Si ca sa fac o paranteza o sa spun ce sms mi-a trimis Madalina la pranz, la cateva ore dupa ce a plecat in vacanta:" Draga Cornelia, vroiam sa-ti spun doar ca sunt in aeroport in Atena si mananc saratele Fibrio! Imi pare rau ca nu am luat un bax. O sa le duc dorul :)) pup". Cunoscatorii stiu de ce, celorlalti o sa le povestesc altadata.




Pregatite de partea a 2 a antrenamentului ignoram cu desavarsire tunetele, fulgerele si norii negri care pusesera stapanire pe stadion. Lavinia inca mai spera sa ploua. :-(











Cu fix 10 minute inainte sa se dezlantuiasca furtuna. Si tocmai ma laudam ca ma simt in forta si antrenamentul de azi a este pe sufletul meu.












Dupa cele 10 minute ploaia a venit in rafale si am crezut ca am gasit solutia adapostindu-ne sub o prea banala umbrela pentru o asa ploaie. Lavinia m-a privit parca scuzandu-se si mi-a spus:"Eu mi-am dorit o ploicica, adica cativa stropi pentru ca imi era cald, nu o furtuna".

















































In cateva secunde am realizat ca nu aveam nici un motiv sa continuam sa stam sub umbrela, cu atat mai mult cu cat ploaia de intetea si mai tare si umbrela nu ne ajuta prea mult din moment ce eram deja ude pana la piele. Asa ca ultimul exercitiu al serii a constat intr-un execrcitiu cu care nu prea suntem obisnuite: alergare in viteza pana la masina pe o distanta echivalenta cu o tura de stadion. Poate sunteti tentati sa spuneti ca e putin acum cand sunteti in fata calculatorului, dar cu siguranta nu acelasi lucru l-ati spune daca ati alerga printr-o ploaie in rafale, oricat de romantici ati fi. Asta cu romantismul mi-a venit chiar in momentul in care alergam. Intotdeuna mi s-a parut romantic sa alerg in ploaie, dar azi m-am convins ca pot gasi o multitudine de alte metode prin care sa marchez romantismul decat acela de a ma simti uda pana la chiloti in ploaie (scuze de exprimare).


Sfarsit neasteptat

Drumul spre Fibrio a fost cumplit pentru ca ploua ingrozitor de tare si stergatoarele abia faceau fata chiar daca functionau la viteza maxima, soseaua era plina de frunzele si crengile cazute din copacii de pe marginea ei si senzatiile erau maxime mai ales in momentul in care crengile care cadeau se loveau de parbriz. Viteza maxima era de 20-30 la ora. La un moment dat am luat-o pe o straduta si ne-a iesit in cale o gramada de crengi cazute pe mijlocul drumului. Lavinia era la volan si a incetinit. Eu, crezandu-ma, probabil intr-un documentar de pe National Geographic am coborat din masina calcand intr-o balta imensa pentru a da crengile la o parte. La cat eram de uda mai conta ca m-am scufundat pana la glezne in apa? Faza tare este ca oricum nu am putut sa le dau la o parte (asta demonstreaza ca mai am nevoie de antrenamente), asa ca a trebuit sa ne descurcam facand slalom printre ele.






Cam asa se vedea prin parbrizul masinii in timpul furtunii in drum spre casa.














Soseaua era acoperita de un covor de frunze si crengi.































O seara de neuitat

Lavinia m-a lasat la restaurant si a plecat spre casa sa-si schimbe hainele pentru ca avea un inceput de gripa. Imediat dupa mine au ajuns si Alinuta, Michaela, Cristina, Aleha si Adela.


Michaela si Cristina au marturisit ca senzatia neplacuta pe care au trait-o stand cu hainele ude, le-a convins ca este mai bine sa nu bei apa imediat dupa masa. Prietenii stiu de ce! ;-))











Eu imi stergeam parul, Alinuta incerca in zadar sa gaseasca un taxi si Adela era ingrozita de drumul spre Militari, cu atat mai mult cu cat pe Realitatea TV anunta cat de afectat este cartierul de inundatii.











Aleha a declarat ca fiind reusita seara de sport, chiar daca aventura pe care ne-a oferit-o vremea nu era prevazuta in program.












"Ne vedem joi" a fost cea mai auzita propozitie in seara asta si sper ca vremea sa nu dea din nou planurile peste cap. Sincera sa fiu, mi-as fi dorit ca ploaia din seara asta sa mai intarzie macar 20 min pentru a ne permite sa terminam antrenamentul, dar cine sunt eu sa am asemenea pretentii? Un biet muritor ce s-a simtit azi ca o furnica in fata naturii. Sa recapitulam:"Ne vedem joi".

luni, 1 iunie 2009

Start la slabit! Campionatul a inceput.

De azi a inceput campionatul de slabit. In weekend ne-am intalnit la un pahar de suc cu aloe vera si o omleta de strut (da, nu este gluma. Despre oul de strut o sa va povestesc altadata.) si cu ocazia asta au avut loc si inscrierile la concurs. S-au inscris 10 fete, au semnat Regulamentul primei editii de concurs , s-au cantarit, s-au masurat si s-au sfatuit despre dieta. Conform regulamentului, castigatoarea acestui concurs nu este cea care va slabi cel mai mult ci aceea care va avea cele mai spectaculoase rezultate la sfarsitul celor 3 luni de concurs, rezultate analizate de membrii juriului format din sponsorii concursului, dar si pe baza votului secret exprimat chiar de catre participante.







Camelia este prima care a incercat omleta.











Omleta de strut l-a impresionat mai mult pe Razvan decat pe fete.








Nu premiile sunt principala tentatie

Am inceput in joaca acest concurs si, initial, nu m-am gandit ca va prinde printre fete, dar ieri mi-au marturisit ca cel mai mult le-a incantat ideea de Club, de echipa in lupta pentru o silueta frumoasa. Chiar daca majoritatea au lasat impresia ca nu ideea de concurs este cea mai importanta, toate erau preocupate de solutii eficiente necesare unor rezultate cat mai bune. Cel mai important lucru pe care eu l-am sesizat a fost faptul ca multe dintre ele si-au pus problema de a face mai mult sport. Ce dragut! Dintr-o data nu mai sunt de ajuns doar martea si joia... Parca-l vad pe Razvan la inceputul lunii martie cand am inceput programul de alimentatie Fibrio. Mergea la sala de 2-3/saptamana si cu timpul a ajuns sa faca zilnic sport, adica sala, antrenament cu Stelica in aer liber, baschet si fotbal cu prietenii, mers pe bicicleta, pe munte si oriunde este invitat.



Masuratori inainte de start.








Dodo (Ruxandra) - 59.2 kg / 167 cm /90 – 71 – 100 (target: 55 kg)
















Toate fetele adauga 1 cm cel putin cand isi spun inaltimea, Lavinia scade. Eu mi-as dori sa am inaltimea ei, dar na ... asa e viata intotdeauna ne dorim altceva decat avem.




Lavinia – 79.6 kg / 178 cm /104 – 82 – 112 (target: 72 kg)

















Cami – 53.9 kg / 160 cm / 90 – 73 – 93 (target: 51 kg)



















Andrei, nepotul Madalinei, a vrut sa se convinga daca mai trebuie sa slabeasca sau nu. Ea nu-si face griji. Maine pleaca la Dubai si nu concepe sa manance altceva decat fructe de mare.




Mada – 58 kg / 167 cm/ 91 – 70 – 97 (target: 55 kg)

















Lore 2 – 52 kg / 160 cm/ 84 – 68 – 95 (target: 50 kg)



















Aleha – 53.6 kg / 163 cm/ 85 – 68 – 100 (target: 51 kg)




Supravegheta de Andrei..













Cornelia – 58 kg / 166 cm/ 89 – 75 – 102 (target: 53 kg)





















A preferat sa nu se uite in ochii cantarului. Sincer, nu mi se pare atat de grav..


Alinutza – 58 kg / 157 cm/ 91 – 80 – 101 (target: 55 kg)






















Inainte de a se interna in spital pt o mica interventie chirurgicala (nu estetica cum poate ati fi tentati sa credeti) Loredana a dat o fuga pentru a face cunostinta cu cantarul.

Lore 1 – 67 kg / 164 cm/ 95 – 82 – 110 (target: 57 kg)

















Plecata din Bucuresti, Irina a fost ultima care a semnat regulamentul de concurs.



Irina – 62 kg / 172 cm / 94 – 77 – 100 (target: 56 kg)

















Fascinat de comentariile glumete si uneori ironice ale fetelor, Andrei a vrut sa verifice corectitudinea cantarului, declarat din start de catre ele inamicul nr 1.


















Adela (mama lui ndrei) nu a intrat in concurs pentru ca ea se impaca bine cu ea, dar asta nu inseamna ca nu va participa la toate intalnirile sportive si nu numai.











Premiile oferite castigatoarelor sunt partiale

Am spus partiale pentru ca sunt absolut convinsa ca pana la sfarsitul concursului vor mai aparea si alti sponsori care vor oferi premii. Nu cred in motivatia premiilor ca fiind principala, dar prezenta lor face ca jocul sa fie mai dragut. La sfarsit voi organiza un mic party de premiere, cu cele mai delicioase preparate dietetice pe care le-a gatit Fibrio vreodata, prezentat de cine altcineva decat cel mai infocat fan al restaurantului Fibrio – Razvan Popescu. In 3 luni se pot intampla multe, asa cum si ideile se pot inmulti. In acest moment premiile ce vor fi oferite la sfarsitul concursului sunt:


Locul 1 : Premiu constand intr-o sedinta de auto make up oferit de stilista Maria Pauna ( http://www.mariapauna.ro/ ) si o sedinata foto profesionala oferita de Studioul PhotoONE( http://www.photoone.ro/ si http://photoone-media.blogspot.com/). Ce poate fi mai frumos decat o schimbare de look totala supervizata de unul din cei mai buni specialisti in domeniu dupa 3 luni de munca pentru o silueta de vis? Si ce femeie nu-si doreste sa imortalizeze acest moment de reusita printr-o sedinta foto profesionala?


Locul 2 : Un abonament lunar de 8 sedinte de antrenamente oferit de Stelica (Stelian Tufaru).


Locul 3: Un card VIP cu discount 20% la Restaurantul Fibrio valabil 6 luni de zile din momentul castigarii concursului.


Nota: eventualele premii ce pot aparea pe parcursul concursului vor fi anuntate pe forumul Fibrio.ro si blogul http://www.corneliamarin.ro/



Ajutor pentru dieta

Cele care doresc primesc consiliere pentru partea de nutritie si chiar dieta personalizata. Eu si Lavinia am hotarat impreuna meniul pentru saptamana asta si dupa ce l-am discutat si hotarat in functie si de antrenamente, Neo s-a hotarat sa-l respecte si ea (cunoascatorii stiu despre cine vorbesc. Dispecerele companiilor de taxi o recunosc ca fiind Dana de la Fibrio Restaurant :-)).


Nu stiu altii ce fac, dar eu merg pe urmele lui Razvan


M-a impresionat ambitia cu care Razvan a reusit sa slabeasca 15 kg in 3 luni de zile. Totul se rezuma intr-un cuvant: ordine. Nu-i de ajuns sa ai la dispozitie solutii daca nu ai inainte de toate o ambitie de fier. Stiu ca multi spun ca este foarte usor sa dai jos 2-3 kg, dar cei care se lupta de ceva timp impotriva lor stiu mai bine ca nu este deloc asa. Este foarte important ca ceilalti sa te sustina, sa te incurajeze si sa-ti ofere ajutorul atunci cand ai nevoie de el. Noi, clubul fetelor care incercam (si cu siguranta vom reusi) sa traim sanatos, nu vrem decat sa ne cream un mediu placut in care sa gasim tot ce ne trebuie pentru a obtine un tonus psihic si fizic pozitiv.














1 martie - 15 kilograme = 1 iunie. Razvan stie de ce.


Ieri dimineata am primit un sms de la Razvan care suna asa: „M-am cantarit si am 107,2! Sunt foarte aproape de frecventa Europa Fm :-))”.


Eu i-am raspuns asa: ”Abia astept sa petrecem la frecventa „dementilor” 100.2!”


Acum completez asa. Vom considera ca suntem aproape de linia de sosire cand ajungem la frecventa Magica de 90.8, vom trece fara sa ne uitam la frecventa 89 (asta pt ca nu e bine sa faci UZ de pauza) si ne vom opri ca niste profesionosti la poarta BBC cu frecventa 88, probabil sa le uram „Sarbatori fericite!”. Ce zici de pronosticul meu?