miercuri, 1 aprilie 2009

De 1 aprile cantarul nu ne-a pacalit! 7 kg si nu numai



A trecut o luna. Ma asteptam sa fie mai greu, dar m-am inselat. Popescu a fost ascultator, fara mofturi si nu in ultimul rand foarte ambitios. As minti sa spun ca totul a decurs perfect si nici nu mi-as dori. Daca stau bine si ma gandesc a fost ca in viata: cu lucruri planificate si respectate, cu elemente prevazute si intamplate, dar si cu surprize mai putin placute (multumita ca foarte putine).


Pe scurt:


- ne-am atins targetul de 4-5 kg si chiar l-am depasit

- a slabit in centimetri cum ne-am asteptat:


bust: 3 cm

talie: 2 cm

solduri: 5 cm

pulpe: 5 cm


- Razvan a inteles perfect care sunt regulile pe care trebuie sa respecte si ce ce trebuie sa faca ca sa corecteze o greseala


- a devenit un exemplu pentru multi prieteni si clienti, prin ambitie si perseverenta. As completa ca prietenii sunt mandrii de el. :-)

- a spus intotdeauna cand a gresit sau a crezut ca a gresit, dar ce-i mai important a regretat conjunctura prin care a gresit

- a facut sport de cel putin 3 ori/ saptamana
Prietenii sunt mandrii de el. In imagine una dintre ei (Alina - Madame Lenoir)

- multe alimente care pareau fara gust ( si asta pt ca nu faceau parte din alimentatia zilnica inainte) au devenit favorite (ca de exemplu piureul de conopida cu smantana)
- s-au consumat multe fibre, dar intotdeauna alaturi de salata
- pizza la care a visat de cand s-a dat startul a constituit masa de pranz pe 16 martie dupa "cantar" (Pizza Fibrio - blat Fibrio din faina de grau integrala, ovaz, secara, canepa, soia, tarata, mozzarella, sos de rosii de casa fara zahar, ardei gras, piept de pui, ciuperci, usturoi), insotita de nelipsita salata verde fara de care Popescu nu mai concepe nici o masa.
- broccoli si conopida gratinate cu mozzarella sunt garnitura preferata de Popescu
Si pentru ca Popescu isi mai doreste o pizza din cand in cand ne-am gandit ca de azi sa reducem nr greselilor, sa face sport in aer liber si sa inercam sa avem 3 mese/zi (nu reusesc sa-l conving ca lipsa celor 3 mese este un motiv ce blocheaza slabirea).
Si daca tot suntem la capitolul "pe scurt" sa trecem in revista si abaterile:
- in misiunea "Popescu la armata" unde ordinul se executa nu se discuta, la 2 mese s-a consumat cartofi insa abaterea a fost corectat cu mult efort care a accelerat slabirea.
- un baton de ciocolata cu rom la intoarcerea "din armata" pe drumul dinspre Caracal spre Bucuresti
- o felie de tort (cea mai mica posibil, recunosc) la ziua unei foarte bune prietene
- pui de la KFC (cea mai grava abatere, chiar daca a indepartat partea crocanta pe care el a intuit ca este cea mai periculoasa)
- si ultima, poate cea mai putin grava: faptul ca nu a mancat salata la friptura cand a fost invitat la un gratar (vine ii apartine partial, din moment ce gazda nu a oferit nimic ca alternativa mujdeiului de usturoi).
Si tot pe scurt pot spune ca eu sunt multumita de rezultate. Popescu este si mai incantat pt ca el si-a dorit sa slabeasca cat mai mult spre deosebire de mine care mi-am dorit maxim 5 kg/luna. Cred si eu ca este din moment ce camasile ii sunt mai largi si oamenii ii remarca rezultatele. De azi iesim la antrenament in aer liber si este o noutate pt ca pana acum sala a fost prietenul cel mai bun pt efort. Disearea puteti vedea pozele de la antrenament si meniul detaliat pe ultimele 2 saptamani. Pe diseara.